Service imprimante copiatoare faxuri echipamente de birou

Program normal:

Luni -Joi: 09.00 – 18.00
Vineri: 09.00 – 16.00
Sâmbătă şi Duminică: Închis

Dispecerat Service: 0723.168.570 pentru reparatii copiatoare, reparatii imprimante, reparatii multifunctionale, reparatii faxuri, reparatii calculatoare, reparatii UPS, reparatii monitoare LCD - TFT, reparatii distrugatoare de documente, reparatii laminatoare A4 si A3, reparatii pentru echipamente de birou.

  Constatarea defectelor la sediu nostru este Gratuita.

 Business

Gromacht are ca linie de business consultanta IT completa, prin dezvoltarea si implementarea de solutii IT profesionale create pentru a satisface necesitatile punctuale ale partenerilor nostri. Aceasta se concretizeaza prin instalarea, administrarea, intretinerea si furnizarea de echipamente  pentru birouri sau locatii cu destinatie industriala.

  Gromacht a fost infiintata pentru a fi un partener de incredere, care cunoaste si rezolva  in modul optim toate problemele IT ce se ivesc pe parcursul functionarii unei societati.

 Service

Colaborand cu firma noastra puteti beneficia de servicii prompte de intretinere, depanare, asistenta tehnica, asigurarea pieselor de schimb si a consumabilelor, toate la un raport optim calitate/pret cat si un sistem atractiv de contracte de service si bonusuri.

  Service Imprimante 

  Service Copiatoare

  Service Faxuri

  Echipamente de birou

  Incarcare cartuse laser

 

Tarifele pentru reparatie difera foarte mult in functie de complexitatea interventiei si sunt in general mai mari decit cele practicate in cazul contractelor de service. In cazul in care reparatia este prea complexa pentru a fi efectuata pe teren, sau spatiul este impropriu pentru asa ceva, echipamentele vor fi transportate la sediul nostru de service unde vor fii depanate in cel mai scurt timp..

 

  Contract service
•timp de raspuns garantat la interventie
•deplasare gratuita pentru livrare de consumabile
•revizie lunara obligatorie
•numar nelimitat de interventii la cerere
•inlocuirea gratuita a pieselor uzate (nu se percepe manopera)
•asigurarea de consumabile si piese de schimbPentru mai multe informatii accesati pagina de Contact

Pentru oferta de service accesati pagina Oferta Servicii sectiunea Formular Service

Pentru oferta refill accesati pagina Oferta Servicii sectiunea Formular Refill

Ești aici: Home Service Service imprimante copiatoare faxuri echipamente de birou